KURUMSAL

Metropol Un Ürünleri , 1998 yılında kurulduğundan bugüne kadar geleneksel ürünlerin yanında, trendleri belirleyen ürünler ile sürekli kendini geliştirmiştir. Profesyonel yönetim kadrosu ve tecrübeli bir üretim ekibi ile hizmet veren Metropol Un, en son teknoloji ve kaliteli hammaddeleri kullanarak üretimini yapmayı prensip haline getirmiştir. Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ nde 300 m üretim alanında faaliyetine başlayan Metropol Un, bugün aynı bölgede 5.000 m ve 10.000 m lik kapalı alana sahip iki ayrı işletmesinde üretim faaliyetine devam etmektedir. 5 farklı üretim hattında IQF kullanılarak tek tek hızlı dondurma teknolojisi kullanılmakta olup, -20 °C muhafaza sıcaklığında ve 2.000 ton ürün depolama kapasitesine sahiptir. İnsan sağlığını her şeyin üstünde tutan Metropol Un, Uluslararası kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemleri, Uluslararası Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi ile ürünlerinin kalitesini koruyup, tüketicilerine kusursuz şekilde ulaşmayı sağlamaktadır

MİSYON

İnsanoğlunun yaşam kaynağı olan buğday mucizesine yepyeni boyutlar kazandırırken, geleneksel Türk mutfağı ve dünya mutfağının en popüler un ürünlerini, yasal mevzuata, uluslararası gıda güvenliği ve kalite standartlarına uygun şekilde üreterek, lezzetli ve sağlıklı gıdayı, toplu tüketim ve perakende satış noktalarındaki tüketicilerimize ulaşılabilir fiyatlarla sunmaktayız.

VİZYON

Yasal ve ahlaki çerçevede, doğaya, çevreye ve nitelikli insan kaynağına önem vererek, tedarikçilerimiz ve müşterilerimizle işbirliği içerisinde gerçekleştireceğimiz yatırımlarla üretimimizde verimliliği arttırmak, Ar-ge çalışmalarımızla yeni ürünler geliştirmek temel amacımızdır. Bu sayede, yurtiçi müşteri sayımızı arttırırken, yurt dışına da açılmayı, çok daha fazla sayıda tüketiciye ulaşmayı hedeflemekteyiz.

Bize Ulaşın

İLETİŞİM

Ürünler
Hakkımızda

info@metropolun.com.tr

+90 232 328 33 27
+90 232 328 33 28

10046 sok. No:16 A.O.S.B. Çiğli
İzmir / Türkiye